Wist je dat je je interesses kunt bijwerken in de Clubhouse App om meer betekenisvolle gesprekken te ontdekken?

Clubhouse is tegenwoordig een rage (met meer dan 10 miljoen downloads) en daar is een goede reden voor: audiogesprekken zijn een geweldige manier om in contact te komen met mensen die dezelfde interesses hebben.

En je kunt deze “interesses” bijwerken in de Clubhouse app, met slechts een paar stappen. Het kiezen van onderwerpen die overeenkomen met jouw interesses uit de grote verscheidenheid van categorieën die beschikbaar zijn op de app kan jouw ervaring veel interessanter maken. Het zal je helpen je app ervaring te personaliseren en nog meer betekenisvolle gesprekken te ontdekken met leeftijdsgenoten.

Zo werk je jouw interesses bij in de Clubhouse App

  1. Tik vanuit het beginscherm op je profielfoto in de rechterbovenhoek van het scherm;
  2. Tik op het tandwiel-icoon in de rechterbovenhoek van het scherm;
  3. Selecteer “Interesses”;
  4. Tik op de onderwerpen waarin je geïnteresseerd bent en/of verwijder enkele van de onderwerpen die je eerder hebt geselecteerd.

Nu ben je helemaal klaar om (nog) meer gesprekken te ontdekken in de Clubhouse App. Even ter info: jouw interesseselectie is privé en niemand anders kan je onderwerpen zien die jij hebt geselecteerd.

Ben jij benieuwd wat jij als ondernemer met de Clubhouse App kunt doen? Neem eens contact met ons op! We helpen je graag!