Ben jij klaar om sociaal te zijn?

Dan is het tijd om jouw verhaal te vertellen.

In de complexe wereld van overheidscommunicatie is het essentieel om een verhaal te vertellen dat niet alleen informeert, maar ook inspireert en verbindt. Elk verhaal heeft een begin, een midden, en een einde, maar wat het écht memorabel maakt, is een authentieke, menselijke insteek. In een tijd waarin digitale aanwezigheid cruciaal is, is de kunst van het vertellen van jouw unieke verhaal belangrijker dan ooit.

Het Social Media Mannetje brengt jouw boodschap tot leven. Geen verhalen over persoonlijke uitspattingen, maar verhalen die de kern van jouw organisatie weerspiegelen. Ik duik in de research, bouw inspirerende verhalen en deel deze met een publiek dat klaar is om te luisteren, te reageren en te engageren.

Ben je geprikkeld door mijn aanpak? Ik ben minstens even benieuwd naar jouw verhaal. Het is tijd om jouw missie, visie en waarden om te zetten in een levendige, digitale conversatie. Neem contact op – laten we samen de kracht van effectieve communicatie en authentieke verbinding ontdekken.

Bereikbaarheid is geen issue; vakanties, weekenden, nachten… wanneer jouw doelgroep actief is, ben ik dat ook. Jouw boodschap verdient de beste presentatie, ongeacht het tijdstip.

Neem contact op en ontdek hoe we samen jouw verhaal kunnen versterken en verspreiden. Jouw succes is mijn drijfveer!

E-mail: sander@socialmediamannetje.nl
Telefoon: 06 5252 8205

Laten we het gesprek starten – een gesprek dat leidt tot resultaat en impact.

Sander Oord – Waar digitale strategie en menselijke connectie samenkomen.

Social Media Mannetje
Bredaseweg 204-14
5038 NK  Tilburg

Tel: 06 5252 8205

BTW: NL002 120 298 B07
KvK: 680 507 55
BANK: NL55 INGB 0007 7062 62