Customer Experience Automation? Start klein, droom groots!

Heb je wel eens gehoord van Customer Experience Automation (CXA)? Alwéér zo’n term waarmee je om je oren wordt geslagen en waarvan je je afvraagt of het zinvol is voor jouw onderneming. Mijn aanpak voor Customer Experience Automation is gebaseerd op authenticiteit. Ik gebruik Customer Experience Automation die 100% is ontworpen om te groeien en waarmee ik jouw specifieke doelgroep kan betrekken. Ik geloof niet in een “one size fits all”-benadering: in plaats daarvan werk ik samen met mijn klanten en hun publiek om leuke, authentieke en duurzame verbindingen te creëren. Ik geloof dat kwaliteit, boeiende inhoud nog steeds koning of koningin is, afhankelijk van met wie ik praat.

klantervaring is alles

Val op met automatisering van klantervaringen

Automatisering van klantervaring (CXA) is een technologie die klanten helpt bij veelvoorkomende taken en meestal mensen vervangt, om de interactie met klanten te verbeteren. CXA verwijst naar de touchpoints die consumenten gebruiken om met een merk te communiceren, zoals een social media-account, bedrijfswebsite of (online) klantenservice. Customer Experience Automation (CXA) maakt het je makkelijker, door je de tools te geven om de reis van jouw klanten een geweldige ervaring te laten zijn door deze te automatiseren – van begin tot het eind, zodat ze uiteindelijk overgaan tot een aankoop of langdurige relatie.

laat jouw bedrijf groeien

Blijf in contact met jouw klanten, niet met jouw takenlijst

Als ondernemer, start-up of klein bedrijf heb je het al druk zat met verkoop, marketing en ondersteuning. Je kunt gemakkelijk vastlopen met taken die jouw dag opeten. Het Social Media Mannetje is jouw partner om je te helpen met die details om te gaan en nooit het contact met jouw klanten te verliezen – zodat jij je kunt concentreren op het laten groeien van jouw ideeën tot het bedrijf waarvan je droomt.

Hoe helpt Customer Experience Automation jou om jouw bedrijf te laten groeien?

je kunt de automatisering gebruiken om:

Customer Experience Automation is veel meer dan e-mailmarketing!

De meeste ondernemers gebruiken wel een e-mailmarketingplatform zoals Mailchimp of Sendinblue. Wij werken het liefst met het programma van ActiveCampaign. Dit programma is erg gebruiksvriendelijk en biedt heel veel mogelijkheden om gerichte emails naar klanten te versturen. Zo stuurt ActiveCampaign automatisch, naar meerdere personen tegelijk,  gepersonaliseerde e-mails. Deze kun je afstemmen op het gedrag van je contacten. Dus geen algemene nieuwsbrief meer naar iedereen.

Met ActiveCampaign stuur je de juiste inhoud, op het juiste moment, naar de juiste persoon. Allemaal volledig geautomatiseerd.

een aantal voordelen op een rijtje

Gebruiksgemak

  • automatiseren van een groot deel van je sales activiteiten
  • geschikt voor zowel campagnes, nieuwsbrieven en e-mailfunnels
  • uitgebreide statistieken, voor nog betere focus
  • zeer gebruiksvriendelijk, makkelijk te leren (of uit te besteden)

Wil jij jouw Customer Experience Automation uitbesteden?

Met ActiveCampaign kun je jouw winst vergroten door middel van marketing automation. Simpel gezegd betekent dit dat je automatisch een mail naar een grote groep mensen kan sturen. In vergelijking met andere e-mail marketing tools kun je met ActiveCampaign zelfs op basis van data rekening houden met persoonlijke interesses van potentiële en bestaande klanten uit jouw mailinglijst. Je kunt dus los van emailmarketing, ook meten wie er op een bepaalde pagina op je website is geweest en bepaalde berichten op je socials heeft geliked. Aan al deze acties kun je een waarde koppelen om vervolgens een automatisch bericht (e-mail, sms, messenger, etc) te sturen.

ActiveCampaign is echt heel uitgebreid. Het klinkt misschien echt heel ingewikkeld, maar het is ontzettend effectief. Wij zijn in het begin alleen maar begonnen met het gebruiken van ActiveCampaign voor het versturen van nieuwsbrieven, maar inmiddels is het veel meer dan dat!

Ben jij benieuwd wat ActiveCampaign voor jouw organisatie kan betekenen? Het is en blijft maatwerk. Wat jij nodig hebt, horen wij graag. Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak. Dat kan op 06 5252 8205 of stuur een bericht via onderstaand formulier.

Customer Experience Automation? Start klein, droom groots!

Neem contact met ons op!

Vakanties, weekenden, nachten… Ik zorg ervoor dat wanneer jouw potentiële klanten online zijn, ik dat ook ben! Laat mij hard voor je werken! Jouw succes is tenslotte mijn succes! Ik ben ervan overtuigd dat ik de betrokkenheid, likability en fanbase van elk merk zal vergroten. Ik richt mij op het bieden van jouw best mogelijke online campagne en ongeëvenaarde klantenservice.

Neem contact op voor meer informatie over hoe ik mensen aan het praten kan krijgen over jouw bedrijf.

[activecampaign form=16]