One happy family: Samen slimmer werken met creatieve denkers en digitale doeners!

Ik krijg mensen aan het praten. Maar ik weet ook dat ik daar soms andere mensen bij nodig heb. Ik geloof in de kracht van samenwerking en daarom werk ik samen met creatieve denkers en digitale doeners om leuke, authentieke en duurzame verbindingen te creëren. Ik geloof dat kwaliteit, boeiende inhoud nog steeds koning of koningin is, afhankelijk van met wie ik praat. Daarom werk ik samen met conversiespecialisten, webdevelopers, communicatieadviseurs, pr-specialisten, videomarketeers en fotografen.

Mijn recept voor succes omvat creatieve verhalen, bewezen strategische richting en het ontwikkelen van persoonlijke relaties. Het is oprecht en het werkt.

De stagiaires van Filmit Videomarketing en Het Social Media Mannetje

Happy Family

Ik werk graag samen met bureau’s voor grafische vormgeving en webdesign die gespecialiseerd zijn in branding, merkactivatie, contentcreatie en public relations. Maar ook met videomarketing bureau’s en fotografen zoek ik de samenwerking actief op.  Ik wil die manier van samenwerken ook verder uitrollen. Meer mensen betrekken en er meer handen en voeten aan geven. Mijn ambitie is niet om mensen in dienst te nemen, ik zoek juist mensen die zelf hun broek ophouden en vanuit hun expertise bijdragen aan een project. Mensen die iets willen met communicatie mogen mij altijd bellen. Ik blijf het herhalen: mijn doel is om samen verder te komen.

Mijn opdrachtgevers

Ik werk voor grote en kleine organisaties. Ik werk voor landelijke organisaties, maar ook voor bedrijven en instellingen die in de regio actief zijn. Ik werk onder andere samen met:

Mijn (software)partners & platformen

Ik werk met verschillende soorten software & platformen en ben dan ook (software)partner. De meeste software die ik gebruik helpt mij om iedere dag efficiënter te werken, het liefst vanuit één dashboard. Daarom maak ik gebruik van slimme software met slimme koppelingen. Ik werk onder andere samen met:

Goede doelen

Vanuit mijn maatschappelijke betrokkenheid en het streven om kennis te delen, lever ik een bijdrage aan een betere samenleving. Ik ondersteun hiertoe een aantal goede doelen. Bij mijn keuze van deze goede doelen is gekeken naar doelen:

  • die in lijn liggen met de missie en visie van Het Social Media Mannetje;
  • die betrouwbaar zijn betreffende de continuïteit;
  • die zicht geven op de beoogde en behaalde resultaten;
  • waarbij ik het verschil kan maken;
  • waar (potentiële) inzet van meerdere disciplines mogelijk is.

Ik stel mij ten doel projecten te ondersteunen door met name:

  • te participeren vanuit (regionale) maatschappelijke verantwoordelijkheid;
  • expertise/opleiding te leveren op diverse vlakken;
  • het ter beschikking stellen van kleine middelen.

Ik ondersteun de volgende goede doelen:

Wil jij meer dan likes, shares en retweets tellen?

Neem contact met mij op!

Vakanties, weekenden, nachten… Ik zorg ervoor dat wanneer jouw potentiële klanten sociaal zijn, ik dat ook ben! Laat mij hard voor je werken! Jouw succes is tenslotte mijn succes! Ik ben ervan overtuigd dat ik de betrokkenheid, likability en fanbase van elk merk zal vergroten. Ik richt mij op het bieden van jouw best mogelijke social media-campagne en ongeëvenaarde klantenservice.

Neem contact op voor meer informatie over hoe ik mensen aan het praten kan krijgen over jouw bedrijf.