Google My Business Uitbesteden? Da’s meer dan openingstijden, adresgegevens en lokale vindbaarheid!

Mijn aanpak voor Google My Business Uitbesteden is gebaseerd op authenticiteit. Ik maak en voer Google My Business-inhoud uit die 100% is ontworpen om te groeien en waarmee ik jouw specifieke doelgroep kan betrekken. Ik geloof niet in een “one size fits all”-benadering: in plaats daarvan werk ik samen met mijn klanten en hun publiek om leuke, authentieke en duurzame verbindingen te creëren. Ik geloof dat kwaliteit, boeiende inhoud nog steeds koning of koningin is, afhankelijk van met wie ik praat.

Google My Business Uitbesteden aan het Social Media Mannetje?

Google My Business Strategie & Inhoud

Ik begin met het controleren van jouw bestaande Google bedrijfspagina(‘s), strategie en effectiviteit. Ik controleer ook jouw website-analyses, advertentieresultaten en PR-inspanningen om ervoor te zorgen dat al jouw online marketinginspanningen samen werken voor maximale impact. Vervolgens maak ik een aangepaste inhoudsagenda die kan worden bewerkt door jouw team en door mijzelf.

Start & beheer

Ga jij een nieuw bedrijf starten en wil jij jouw aanwezigheid op Google helemaal op orde brengen? Of wil je gewoon dat iemand anders het overneemt? Laat mij dit uit handen nemen. Ik ga proactief op zoek naar nieuwe volgers en het stimuleren van hoge betrokkenheid. Daarnaast krijg je een maandelijks rapport met KPI’s en analyse.

Google My Business advertenties

Heb je zelf al eens geprobeerd om een Google My Business advertentie te maken en was je er niet zo tevreden over? Of weet je niet zeker waar je jouw budget voor Google My Business advertenties moet inzetten? Daar kan ik je mee helpen. Van het opzetten van Google My Business en de algemene advertentiestrategie tot het instellen van promoties op de afzonderlijke kanalen en het coördineren van plaatsingen van influencers, ik zorg ervoor dat jouw advertenties, jouw budget maximaliseren.

Google My Business contentcreatie

Ik werk samen met getalenteerde social media fotografen. Zij helpen jou een aangepaste beeldbank op te bouwen die jouw bedrijf in het best mogelijke licht laat zien. Ik bied ook grafische ontwerpdiensten om jouw Google My Business feed echt te verbeteren – van het creëren van leuke Google-berichten tot infographics, ik zal ervoor zorgen dat jouw Google-bedrijfspagina zich zal onderscheiden van de concurrentie.

De sleutel tot succes van Google My Business Uitbesteden
heeft alles te maken met continuïteit

Google My Business onderzoeken

Wil je wat feedback vragen over jouw nieuwste campagne of nieuwe productlancering? Ik kan eenvoudige enquêtes instellen die contact maken met jouw doelgroep op Google My Business en de informatie leveren die je nodig hebt.

Google My Business Workshops & Training

Wil jij je Google My Business in-house beheren, maar heb je niet de expertise om dit te doen? Ik bied op maat gemaakte workshops en één-op-één sessies om jouw team op weg te helpen.

Wil jij jouw Google My Business Uitbesteden?

Neem contact met mij op!

Vakanties, weekenden, nachten… Ik zorg ervoor dat wanneer jouw potentiële klanten op Google actief zijn, ik dat ook ben! Laat mij hard voor je werken! Jouw succes is tenslotte mijn succes! Ik ben ervan overtuigd dat ik de betrokkenheid, likability en fanbase van elk merk zal vergroten. Ik richt mij op het bieden van jouw best mogelijke Google My Business-campagne en ongeëvenaarde klantenservice.

Neem contact op voor meer informatie over hoe ik mensen op Google aan het praten kan krijgen over jouw bedrijf.