Twitter Uitbesteden? Da’s meer dan likes, shares en retweets tellen!

Mijn aanpak voor Twitter Uitbesteden is gebaseerd op authenticiteit. Ik maak en voer Twitter-inhoud uit die 100% is ontworpen om te groeien en waarmee ik jouw specifieke doelgroep kan betrekken. Ik geloof niet in een “one size fits all”-benadering: in plaats daarvan werk ik samen met mijn klanten en hun publiek om leuke, authentieke en duurzame verbindingen te creëren. Ik geloof dat kwaliteit, boeiende inhoud nog steeds koning of koningin is, afhankelijk van met wie ik praat.

Twitter Uitbesteden aan het Social Media Mannetje?

Twitter Strategie & Inhoud

Ik begin met het controleren van jouw bestaande Twitter account(s), strategie en effectiviteit. Ik controleer ook jouw website-analyses, advertentieresultaten en PR-inspanningen om ervoor te zorgen dat al jouw online marketinginspanningen samen werken voor maximale impact. Vervolgens maak ik een aangepaste inhoudsagenda die kan worden bewerkt door jouw team en door mijzelf.

Start & beheer

Ga jij een nieuw bedrijf starten en wil jij jouw aanwezigheid op Twitter helemaal op orde brengen? Of wil je gewoon dat iemand anders het overneemt? Laat mij dit uit handen nemen. Ik ga proactief op zoek naar nieuwe volgers en het stimuleren van hoge betrokkenheid. Daarnaast krijg je een maandelijks rapport met KPI’s en analyse.

Twitter advertenties

Heb je zelf al eens geprobeerd om een Twitter advertentie te maken en was je er niet zo tevreden over? Of weet je niet zeker waar je jouw budget voor Twitter advertenties moet inzetten? Daar kan ik je mee helpen. Van het opzetten van Twitter Ads Manager en de algemene advertentiestrategie tot het instellen van promoties op de afzonderlijke kanalen en het coördineren van plaatsingen van influencers, ik zorg ervoor dat jouw advertenties, jouw budget maximaliseren.

Twitter contentcreatie

Ik werk samen met getalenteerde social media fotografen. Zij helpen jou een aangepaste beeldbank op te bouwen die jouw bedrijf in het best mogelijke licht laat zien. Ik bied ook grafische ontwerpdiensten om jouw Twitter feed echt te verbeteren – van het creëren van leuke Twitter-verhalen tot infographics, ik zal ervoor zorgen dat jouw Twitterprofiel zich zal onderscheiden van de concurrentie.

De sleutel tot succes van Twitter Uitbesteden
heeft alles te maken met continuïteit

Wedstrijden en giveaways op Twitter

Van het organiseren van jouw eigen Twitter wedstrijden tot het coördineren van giveaways van beïnvloeders, ik kan helpen de aandacht op jouw Twitter te vestigen door middel van leuke, strategische wedstrijdcampagnes. Of het nu gaat om een eenvoudige ‘reactie om te winnen’ of een fotowedstrijd met meerdere kanalen, ik heb er al honderden succesvol gedaan.

Twitter Workshops & Training

Wil jij je Twitter in-house beheren, maar heb je niet de expertise om dit te doen? Ik bied op maat gemaakte workshops en één-op-één sessies om jouw team op weg te helpen.

Wil jij jouw Twitter Uitbesteden?

Neem contact met mij op!

Vakanties, weekenden, nachten… Ik zorg ervoor dat wanneer jouw potentiële klanten op Twitter actief zijn, ik dat ook ben! Laat mij hard voor je werken! Jouw succes is tenslotte mijn succes! Ik ben ervan overtuigd dat ik de betrokkenheid, likability en fanbase van elk merk zal vergroten. Ik richt mij op het bieden van jouw best mogelijke Twitter-campagne en ongeëvenaarde klantenservice.

Neem contact op voor meer informatie over hoe ik mensen op Twitter aan het praten kan krijgen over jouw bedrijf.